HierontamuodotMitä on klassinen hierontaE. Kleen (1888)määrittelee hieronnan: Hieronta on hoitotarkoituksessa suoritettua pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa.
Klassinen hieronta on erilaisista otteista koostuva kokonaisuus, jossa otetaan huomioon asiakkaan kunto , ikä ja elämäntilanne. Hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin mutta hieronta vaikuttaa ihmiseen aina kokonaisvaltaisesti. Hieronta on hoitotapahtuma jossa asiakas otetaan huomioon ja edetään hänen tarpeidensa mukaan.
Hieronta on kivunlievitystä, stressinpoistoa, rentoutumista sekä fyysisesti että psyykkisesti, ihanaa oloa. Muokkaamalla lihasta myös aineenvaihdunta vilkastuu ja pintaverenkierto paranee.
Hieronta auttaa jaksamaan sekä työssä että kotona. Se antaa puhtia arkeen.

KuumakivihoitoIhana syvärentouttava hoito. Hieronta suoritetaan lämpimillä kivillä ja öljyn avulla klassisin hierontaottein. Hoito suoritetaan yleensä koko keholle, mutta sillä voidaan paikallisesti helpottaa esim. kireätä niska-hartiaseutua. Kokokehon hoitona se laukaisee lihasjännitystä sekä poistaa stressiä tehokkaasti. Hoito lisää aineenvaihduntaa kehossa ja siitä saa varmasti rentoutuneen, rauhoittuneen, ihanan olon. Hieronta antaa miellyttävän tunteen iholle ja se on kivutonta. Ehdottoman hyvä hoito stressinpoistoon.

AromaterapiahoitoHieronta tehdään klassisin hierontaottein apuna eteeriset öljyt. Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mielialaan piristävästi taikka rentouttavasti, ne vaikuttavat myös stressiin, päänsärkyyn, tukkoiseen oloon. Hoidossa voidaan käyttää myös rauhoittavia lymfaattisia hierontaotteita, jotka vaikuttavat nestekiertoon. Kun olosi on tukkoinen, väsynyt, et jaksa keskittyä, tämä hoito auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Hierontaotteiden lisäksi hoidossa vaikuttavat eteeristen öljyjen hyvää tekevät ominaisuudet. Hoito voidaan tehdä myös piristävänä jolloin eteerisen öljyn vaikutus korostuu entisestään.

PurentalihashierontaMahdottoman hyvä hoito puhetyöläisille, laulajille ym. taikka ennen hammaslääkärissä käyntiä tehtynä. Hieronnassa rentoutetaan niska-hartia alue, pää, kasvojenlihakset sekä purentalihakset. Hoidon jälkeen suu taatusti aukeaa paremmin kuin ennen hoitoa.

Jokivarren päänhierontaKlassisin hierontaottein tehtävä aivan ihana hoito. Päänsärkyyn, stressin poistoon, hyvää oloa ja hyvää mieltä tuottava elämys. Hoito suoritetaan aloittamalla niska-hartia alueelta ja pehmein muuttuvin hierontaottein siirrytään pään ja kasvojen alueelle. Hierontaa voisi verrata intialaiseen päänhierontaan mutta otteet ovat klassisen hieronnan. Tämä on erittäin suosittu ja tykätty hoito.

KinesioteippausKinesioteippauksen kehitti japanilainen kiropraktikko Kenzo Kase 1970-luvulla.
Kinesioteippaus on hyvä apu monenlaisiin ongelmiin ja vaivoihin. Sitä käytetään vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa paranemisprosessia mm. verenkierto -ja lymfajärjestelmän kautta.
Hyvä hoitomuoto mm. tennis -ja golfkyynärpää vaivoihin, jännetupentulehdukseen sekä muihin tulehduksiin, tapaturmiin, ylirasitustiloihin esim. olkapäässä, polvessa, nilkassa, ranteessa, niskassa, ala -ja yläselässä. KYSY LISÄÄ!!
Hieronta Ihanaolo, Rantatie 206, 91510 ROVA, Puh. 040 8321556